• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ми пишаємося юними знавцями англійської мови

Ми пишаємося юними знавцями англійської мови

2017-11-15

Ми пишаємося юними знавцями англійської мови

Хто з нас не допускає помилок при правописі слів не тільки іноземною мовою, а й рідною?! Орфографічні помилки неможливо уникнути, однак їх кількість можна скоротити до мінімуму.

З метою альтернативного способу контролю орфографічних навичок у грудні 2016 року конкурс «Spelling Bee» вперше було проведено у місті Вінниці. Варто зазначити, цей популярний дитячий конкурс був придуманий в США. Він дає можливість дітям у формі гри впоратися з труднощами англійської орфографії.

Правила гри надзвичайно прості. Гра проводиться на вибування, тобто, учень, який допустив помилку при промовлянні слова по буквах (саме по буквах, а не по звуках), вибуває.

Тож, підхопивши естафету, 14 листопада 2017 року на базі Бершадської школи І – ІІІ ступенів №3 було організовано перший районний етап конкурсу ««SpellingBee».

Всім учасникам довелося завзято попрацювати, щоб добре підготуватися до випробувань. У ході підготовки учні змогли розширили словниковий запас та покращити навички правопису. Довелося згадувати і важкі слова, і простіші, а також не розгубитися при відтворенні «підступних» слів.

У залі панувала напружена атмосфера! Взяти участь у конкурсі виявили бажання 55 юних знавців англійської мови з 22 навчальних закладів району.

Честь школи відстоювали учениця 5-Б класу Траченко Мар’яна, учень 9-Б класу Вавілов Іван та учениця 10-Б класу Адельзберг Тетяна. Варто зазначити, Мар’янка дійшла до фіналу, проте взнаки далося хвилювання.

Учнів та вчителів, що підготували переможців, було нагороджено грамотою відділу освіти, фізичної культури та спорту Бершадської РДА.

Вчитель англійської мови

Бершадської ЗОШ І – ІІІ ст.№2

Байдалюк Н.Г.

Кiлькiсть переглядiв: 275