• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо Кушніра Станіслава та Куцак Альону з перемогою на Всеукраїнському конкурсі "Дотик природи"!

Вітаємо Кушніра Станіслава та Куцак Альону з перемогою на Всеукраїнському конкурсі "Дотик природи"!

2012-10-18

15-16 жовтня у м.Києві МОНмолодьспорт спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді провели ІІІ-й Всеукраїнський форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи».


У заході взяли участь понад 160 учнів загальноосвітніх навчальних закладів і студентів природничих факультетів вищих навчальних закладів із 21 регіону України.
Учасники форуму представляли дослідницькі проекти у таких номінаціях: біологічні науки; екологія та проблеми довкілля; енергозберігаючі технології; науки про Землю; науки про Всесвіт; науки про людину; хімія; фізика.
У рамках форуму відбулися відкриті стендові презентації наукових досліджень учасників, майстер-класи членів клубу фіналістів Intel ISEF «Сучасні міжнародні стандарти презентації науково-дослідної роботи», інтерактивне шоу «Весела наука», екологічний брейн-ринг; тренінги «Психологія лідера». Перможцями стали учні 10 - Б класу Бершадської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №2 Кушнір Станіслав - І місце та Куцак Альона - ІІІ місце. Переможці нагороджені дипломами І та ІІІ степеня за підписом Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Д.В. Табачника та Президента Національної академії педагогічних наук В.Г. Кременя в номінації фізика.
За результатами заходу його переможці відзначені дипломами відповідних ступенів, призами ряду благодійних організацій та запрошені до участі в національному етапі міжнародного конкурсу Intel-ISEF Intel-ЕкоУкраїна – 2013.
Наукові керівники переможців отримали листи-подяки оргкомітету форуму.

Кiлькiсть переглядiв: 267