• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інтерактивна акція "День з поліцейським та рятівником".

Інтерактивна акція "День з поліцейським та рятівником".

2021-09-22

22 вересня у Бершадському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

в рамках профілактичних заходів МВС України відбулася
інтерактивна акція "День з поліцейським та рятівником".
Представники Держслужби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції продемонстрували школярам свої обладунки та техніку, зосередили їх увагу на правилах безпеки життєдіяльності.
Пожежні, рятувальники, піротехніки та поліцейські, зібравши навколо себе юрбу дітвори, демонстрували за допомогою якого обладнання ліквідовують надзвичайні події та рятують людей.
Безмежна цікавість учнів початкової ланки, прагнення дізнатися якомога більше про роботу рятувальників та поліцейських, створили справжній ажіотаж біля пожежного автомобіля. Дітям вдалося приміряти поліцейське спорядження, посидіти в пожежному автомобілі та навіть спробувати себе у ролі пожежного, а саме натискати важіль на пожежному стволі (РСК), щоб увімкнути струмінь води.
Загалом, захід видався досить цікавим, насиченим та корисними. Зустріч рятувальників та поліцейських подарувала школярам нові знання, враження та емоції.
Ми дуже вдячні за отриманий досвід, інформацію та емоції! Надіємось, що будемо зустрічатись лише на таких профілактичних заходах!
Кiлькiсть переглядiв: 124